Oferte

March 4, 2014

Coliere statement

Visezi la acea caseta de bijuterii a mamei sau a bunicii, plina de adevarate comori? Nu e deloc greu sa ai si tu o cutie plina de coliere, cercei si alte bijuterii minunate. Colierele statement sunt accesorii de care vei avea desigur nevoie in caseta ta cu bijuterii! Imagineaza-ti bucuria de a o deschide doar pentru a admira sclipirile pietrelor colorate ale colierelor statement si delicatetea de poveste a cerceilor statement. Moda-Re vine mereu cu idei noi pentru dulapul tau iar in acest articol special vorbim despre coliere statement si despre cum poti cu ajutorul colierelor statement sa re-vitalizezi vechile tinute cu trucuri mici, pentru un efect mare.
De ce sunt colierele statement la moda, de ce sunt colierele statement mereu pe lista de prioritati a designerilor, de ce sunt colierele statement purtate cu mandrie de vedete si nu numai? Pentru ca fiecare dintre aceste coliere statement este asul din maneca pe care il poti scoate exact cand ai mai multa nevoie! Alege-ti colierul statement cu incredere si inspiratie si el te va rasplati din plin caci iti va pune in valoare orice tinuta.
Pentru a completa colectia de coliere statement disponibila pe Moda-Re, am apelat la prietenii de la Nush-Nush.ro care ne-au recomandat cele mai bine vandute coliere statement potrivite pentru hainutele Moda-Re.
coliere statement

O bluza peplum neagra, purtata cu o pereche de colanti inflorati, negri sau uni + stralucirea unui colier statement Red Passion, colier statement Lollipop sau colier statement Summer Love

Colierele statement de la Nush-Nush sunt facute sa mearga mana in mana cu camasile Moda-Re. Iata cateva propuneri pentru mix and match-uri cu coliere statement potrivite.
Camasa animal print + colier statement Fireworks sau colier statement Ice Queen


Camasa alba office + colier statement Eagle sau colier statement Spring Flowers

Camasa in dungi zig-zag + colier statement Free Spirit sau colier statement Unexpected Beauty

Si pentru rochii sau combinatii de bluze uni cu fuste vaporoase exista intotdeauna un colier statement sau mai multe coliere statement care iti vor transforma radical tinuta. Tu alegi colierele statement potrivite!
Rochie de vara + colier statement Spring Flowers, colier statement Summer Breeze sau colier statement Pearls & Cherries

Evident, combinatiile de coliere statement si piese din dulapul Moda-Re pot continua la nesfarsit, caci anul acesta designerii ne recomanda sa nu ne mai asortam culorile accesoriilor cu cele ale vestimentatiei. Se vede si in alegerea vedetelor care aleg coliere statement cu o personalitate puternica. Iubitoarele de fashion din lumea intreaga folosesc colierele statement pentru a transforma orice tinuta intr-una deosebita. Este clar, colierele statement sunt rasfatatele lumii modei. Lasa-te si tu rasfatata de atingerea colierelor statement si de complimentele pe care le vei primi pentru cat de bine ti se potrivesc colierele statement. Si inca ceva, colierele statement colorate iti ofera cea mai mare libertate atunci cand vine vorba sa combini piese vestimentare de culori diferite. Fii spontana, poarta coliere statement!
Gama de coliere statement de la Nush-Nush sau colierele statement pe care le gasiti in dulapul nostru sunt perfecte pentru orice tinuta. E imposibil sa nu gasesti colierele statement care iti trebuie!

No comments:

Post a Comment